no feedback

capture-20170324-184407

capture-20170324-184445capture-20170324-184512

Am urmarit un fragment din emisiunea Ora locala si domnul Dumitru Untila a spus ca e dispus sa primeasca opinia locuitorilor orasului Cimislia. Recent am citit pe net despre “problema primordiala” a acestuia si m-a indignat faptul ca face orasul de rusine. Eu nu inteleg cum a ajuns sa devina Consilier daca are numai un obiectiv: Partidul Nostru. In Consiliul Raional imi pare ca fac parte batrineii care isi indeplinesc necesitatile personale si persoane care nu merita sa faca parte din acest Consiliu. Anul trecut Scoala de Arte a sarbatorit jubileul de la fondare, a felicitat vreun Consilier cadrele didactice? Daca dumnealui se viseaza in scaunul Primariei, e dispus sa reziste la sarbatorile consacrate Limbii noastre care au loc in incinta bibliotecii raionale? Din cite tin eu minte, eu nu l-am observat nici la o manifestatie culturala. Ce face echipa de PR? Followerii lui au creier? hhhh A inceput sa ma irite. Nimeni nu observa gunoiul de pe jos. Traim intr-o gunoiste si omorim animale. Totul e ok. Unica problema e PSRM. Nici un partid nu contribuie la dezvoltarea orasului si nici un partid nu pune accent pe educatie. Pagina acestui domn e plina de porcarii. Nici un “hint”, nici un un cuvint care sa adie a “dezvoltare”.

Ce fac Consilierii la Adunari?

De ce nu saluta ideile care vor ajuta la dezvoltarea orasului?

De ce trebuie sa plec peste hotare daca pot sa lucrez in orasul in care m-am nascut?

Noi, orasenii trebuie sa constientizam ca avem alte prioritati, nu acele suflate de catre mascarici si needucati. Gunoiul- e problema actuala. Lipsa de educatie-e problema actuala.

Nu avem hotel. Nu avem unde sa-i lasam pe noapte pe investitorii si oaspetii straini. Orasul nu e atractiv. Mamicile cu copiii sunt ignorante si nu isi educa odraslele sa nu arunce ambalajele si sticlele goale pe jos. Se planteaza copacei si sunt rupti peste o minuta dupa ce au fost plantati. Au fost puse niste banci ca batrineii sa se odihneasca, peste noapte ne-am trezit fara scaune. Nu e PSRM de vina!

La inceput imi era rusine ca locuiesc alaturi de “salbataciuni”, acum ca vreau sa schimb ceva nu pot, nu am sustinere.

Sa ma scuzati, unde s-a mai vazut ca angajatii de la Serviciile Publice sa vina cu furca ca sa stringa crengutele taiate depuse linga tomberon? In ce perioada istorica traim? In epoca pietrei? Chiar asa de greu e sa achitam la timp taxa de salubrizare ca angajatii sa primeasca salariu? Ce drept avem sa umilim acesti angajati care fac ceea ce nu e in competenta lor?

M-am plins ca biblioteca raionala nu corespunde cerintelor, si  am fost ignorata. Cum sa ma lupt cu cei “limitati la creier”?

Partidele au resurse financiare. Nu pot ei oare la nivel local sa jertfeasca citiva banuti?

Partidele au oameni influenti. Nu pot ei oare cu ajutorul acestora sa faca ceva pentru oras?

Eu imi indeplinesc obligatiunea de cetatean si votez pentru o anumita culoare politica cu speranta ca se vor trezi in nu stiu ce mileniu si vor contribui la bunastarea localitatii.

Am obosit sa lupt de una singura. Nu pot sa vorbesc cu locuitorii orasului ca nu ma asculta.

Puterea nu este in adevar ci in oamenii care nu gindesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s